Recital poètic del llibre "Un segon fora del dubte"

Dins el Mes de la Poesia, la biblioteca solsonina acull la presentació amb recital poètic del poemari 'Un segon fora del dubte', de Marta Pérez. Un dels poemes parla del cementiri d'Olius.

Els rapsodes Marta Pérez i Joan Opi ofereixen un recital poètic del llibre Un segon fora del dubte, escrit per la primera. Hi participaran amb la veu i la música els solsonins Paula Jané i Pau Vilaseca. És un acte coorganitzat per la Biblioteca Carles Morató i l'Editorial Gregal en el marc del Mes de la Poesia a Solsona. Un segon fora del dubte és una història inspirada en fets reals que parla de la mort d'un amic de l'autora, una poemari que neix de l'experiència viscuda i la reflexió sobre la recerca del plaer quan tenim la mort a tocar.

Jordi Gamundi va morir el 1984 en un doble transplantament. En el llibre descansa al cementiri d'Olius. L'amic de la poeta era un estudiós del modernisme, per la qual cosa ella va pensar que en els seus versos li hauria agradat aquest final. El poema en què es parla d'Olius porta per títol "Cicatriu".

Marta Pérez i Sierra (Barcelona, 1957) és llicenciada en Filologia i ha guanyat diversos premis de poesia, entre els quals destaquen el Jordi Pàmias 2010, els Jocs Florals de Perpinyà 2013, i el Josep Fàbregas i Capell 2015. Anteriorment ha publicat Sexe Mòbil singular, SMS (2002), Dones d’heura (2011), boCins (2012), Si goso dir-li un mot d’amant (2013), Sexe Mòbil singular, SMS il·lustrat (2013) i M’he empassat la lluna (2015).

dv. 16 març 19:00
Presentació de llibre
Saló de les Homilíes d'Organya
Adult