Arrenca la temporada per als set clubs de lectura de la biblioteca

dimecres, 3 octubre, 2018

Aquests dies arrenca la temporada per a la majoria dels set clubs de lectura que acull la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Gairebé per a tots se’n manté la inscripció oberta i la participació és gratuïta. L’oferta és prou àmplia com per acollir lectors de tots els nivells, edats i perfils. La periodicitat de trobada és setmanal o mensual, en funció del grup.

Aquesta setmana ha iniciat el curs el Club de lectura d’àlbums il·lustrats, de periodicitat mensual, amb la desena de places completes; el Club de lectura de dones, que es troba setmanalment, no s’atura en tot l’any, i el de la gent gran, que enguany celebra el seu desè aniversari, va iniciar-se la setmana passada i es troba setmanalment.

El 16 d’octubre començaran la temporada dos clubs més: d’una banda, el d’anglès, coorganitzat per Chit-Chat i l’Escola Oficial d’Idiomes per a persones amb coneixements de l’idioma de nivell B2, de trobada mensual al Casal de Cultura i Joventut; i, de l’altra, el de lectura fàcil en català, de periodicitat també mensual i conduït per Neus Ollé, del servei Comarcal de Català, per a persones que estan aprenent la llengua.

El Club de lectura juvenil iniciarà l’activitat d’aquest curs el dia 25 d’aquest mes. S’adreça a alumnes a partir de 1r d’ESO i, com a novetat, serà de caràcter mensual i el conduirà Maria Josep Figueras, professora de l’Institut Francesc Ribalta. L’infantil, per als estudiants de 4t a 6è de primària, el grup engegarà l’activitat el 8 de novembre, dinamitzat per personal de la biblioteca, i serà setmanal.

El club que ja no té continuïtat és el de lectura en veu alta, per manca d’assistents. Tot i això, la biblioteca manté la programació d’algunes sessions trimestrals en veu alta a la Residència Hospital Pere Màrtir Colomés gràcies a la disponibilitat de lectors voluntaris.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Biblioteca Carles Morató, presencialment, o per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.