Solsona prepara un Sant Jordi diferent que es manifestarà als balcons i a les xarxes socials

dilluns, 13 abril, 2020

El proper 23 d'abril Sant Jordi no es traduirà en la festa al carrer del llibre i la rosa a causa del confinament. La cita es traslladarà al 23 de juliol, segons han anunciat el sector editorial i el Gremi de Floristes.

Malgrat el confinament, des de les Regidories de Cultura i Educació i de l'Ajuntament de Solsona i la Biblioteca Carles Morató us proposem, per a la setmana que ve, mantenir viu l'esperit de la diada amb dues propostes i un conte creat especialment per a l'ocasió.

Us proposem decorar balcons i finestres de casa amb dibuixos o manualitats de Sant Jordi, acompanyats del lema "Un llibre, el millor escut", i compartir-ho a les xarxes amb les etiquetes #SantJordi2020, #SantJordiaCasa, #SantJordialBalcó, #UnLlibreElMillorEscut, #SantJordiSolsona. Si us voleu inspirar, des d'aquí us podeu descarregar uns dibuixos fets pel Jordi Torrent. També els trobareu a http://www.ajsolsona.cat i a http://www.infantsdesolsona.cat/jocs/pinta/

Us animem a recomanar llibres amb vídeos o fotos i publicar-les a les xarxes amb les etiquetes anteriors i #JoRecomano. I també a explicar contes amb els infants i etiquetar els vídeos amb les etiquetes anteriors i #JoExplicoUnConte

El mateix dia de Sant Jordi estigueu atents a les xarxes perquè us explicarem un conte creat per a l'ocasió, escrit per la Sílvia Torralba, editat desinteressadament per Vilà Produccions, i adaptat en llengua dels signes, amb la col·laboració de ciutadans i professionals solsonins.

Bona diada!